Diverse ruwbouwmaterialen

Naast isolatie, gevelstenen, betonblokken, snelbouwstenen, gips-, kalkzandsteen- en Ytongblokken, draagvloeren - gewelven, waterzuivering, natuurlijk cement, kleefcement en tegellijm, lijmmortel en dunbedmortel kan je bij Van Hulle Bouwservice ook diverse materialen vinden voor de ruwbouw van je bouwproject. Bekijk ze hieronder.

Impluvia toestel

Impluvia®-schoorsteen

Een Impluvia®-schoorsteen vangt optimaal water op bij hevige regen, sneeuw of hagel. Deze esthetische schoorsteen wordt compact ingebouwd, is voorzien van een afdekrooster voor vogels, bladeren... en beperkt het risico op vorstschade aanzienlijk.

Wapeningsnetten en-ijzers

Wapeningsnetten zijn ijzeren of staaldraden roosters die in een vloerplaat worden gelegd om stijfheid aan het beton te geven en scheuren te voorkomen. Alle mazen hebben als formaat 15 cm op 15 cm. Bij Van Hulle Bouwservice bieden we verschillende diktes aan.

Wapeningsnet
GSS Profiel Gebruik3

GSS-profielen en -veiligheidssystemen

Een GSS-profiel is een verloren randbekisting waarmee gemakkelijk beton gestort kan worden tot een vloerdikte van 40 cm op potten en balken, holle welfsels, volle platen en predallen. GSS-profielen zorgen ervoor dat beton niet in de isolatie of luchtspouw terechtkomt.

Het GSS-profiel kan gecombineerd worden met de GSS-Safe. Deze geïntegreerde veiligheidspaal kan snel geplaatst worden zonder de muur te doorboren. Demontage achteraf is niet nodig.

Granulaten

Granulaten zijn het geheel van korrelige materialen die gebonden worden door het cement. Ze nemen zo'n drie vierden in van het volume van beton.

Er zijn drie soorten granulaten: zand, grof granulaat en granulaatmengels. De bouwtechnische kwaliteit van de granulaten is van groot belang bij de toepassing als bouwstof. Wij adviseren je graag voor een correcte keuze.

Onze granulaten zijn beschikbaar in bulk en zakgoed.

Granulaten

Wij bieden ruwbouwmaterialen aan van

Van Hulle Bouwservice bouwmaterialen Impluvia
GSS logo transparant

Op zoek naar diverse bouwmaterialen?

Niet gevonden wat je zocht? Kom langs in onze bouwmaterialenhandel. Onze bouwexperts helpen je graag verder.

Contacteer ons