Alle trends en klassiekers in tegels en vloerbekleding

Dat de wereld van hedendaagse vloerbekleding en wandbetegeling zeer uitgebreid en divers is, tonen we je graag in onze showroom in Tielt. Ter voorbereiding van je bezoek krijg je hier alvast een voorsmaakje van de materialen die je bij ons kan vinden.

Oplijsting van verschillende soorten materialen

Keramische tegels3

Keramische tegels

Keramische tegels combineren de hardheid en onderhoudsvriendelijkheid van keramiek met de stijlvolle look van natuursteen. Gebruik ze binnen en buiten, voor je vloer of op de muur.

Meer over keramische tegels
Natuursteentegels1

Natuursteentegels

Geen enkele natuursteen is dezelfde en daarin ligt de charme van dit luxueuze materiaal. Van leisteen tot marmer selecteert Van Hulle de mooiste tegels voor jouw vloer of wanden.

Meer over natuursteentegels
Betontegels1

Betontegels

Duurzaam, betaalbaar en stoer: betontegels zijn ideaal voor de aanleg van een stoep, terras of tuinpad. We beschikken over verschillende kleuren en formaten voor ieder project.

Meer over betontegels
Klinkers2

Klinkers

Klinkers maken je terras of oprit helemaal af. Dikker, kleiner en stabieler dan betontegels kunnen ze een grotere belasting aan en creëren ze een speels effect in diverse vormen en kleuren.

Meer over klinkers
Laminaat2

Laminaat

Stijlvol, veelzijdig en voor ieders budget: laminaat is niet voor niets een van de meest verkochte vloersoorten. Onze bouwhandel voorziet in verschillende stijlen laminaat die makkelijk te plaatsen en te onderhouden zijn.

Meer over laminaat
Parket1

Parket

Breng warmte in je woning met een houten parketvloer. Van Hulle is gespecialiseerd in oxidatief geolied parket en vloeren met matte vernis, maar ook keramisch parket behoort tot ons aanbod.

Meer over parket
Vloermatten1

Vloermatten

Vuil buitenhouden en je vloeren optimaal beschermen? Bij Van Hulle Bouwservice vind je alle materialen voor ingebouwde vloermatten en deurmatten op maat.

Meer over vloermatten
Parket2

Vloeronderhoud

Met onze professionele onderhoudsproducten hou je je vloeren langer mooi en beschermd. Bouw op ons voor de verzorging van je parket, laminaat en tegelvloeren in keramiek of natuursteen.

Meer over vloeronderhoud

Bouwadvies nodig?

Contacteer gerust onze afdeling bouwmaterialen, onze bouwexperts helpen je graag verder met correct advies.

Contacteer ons

3000 m² aan tegelkeuzeplezier in onze showroom in Tielt

In onze showroom in Tielt bieden we 3000 m² aan tegelkeuzeplezier. Naast ons uitgebreid en standvastig aanbod van hedendaagse tegelvloeren en parket beleef je in de inspiration room welk effect kleuren, lichtinval en interieur op jouw tegelkeuze hebben.

Onze bouwmaterialen vind je hier terug

Alle referenties

Meer bouwmaterialen

Alle bouwmaterialen