Bouwmaterialen

In onze bouwmaterialenhandel in Tielt vind je een ruim aanbod aan kwalitatieve bouwmaterialen. Van een volledig assortiment voor de ruwbouw over materialen voor dak, gevelbekleding en binnenafwerking tot een ongezien aanbod van hedendaagse vloeren: bij Van Hulle Bouwservice vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt.

Oplijsting bouwmaterialen

Ruwbouw

Ruwbouw

Van gevelstenen over betonblokken en gipsblokken tot isolatiematerialen: in onze afdeling ruwbouwmaterialen vind je alles wat je nodig hebt voor de ruwbouw.

Shutterstock 341450081

Dakbedekking

Regen, wind, hagel: je dak krijgt heel wat te verduren. Kies uit ons assortiment dakpannen en golfplaten voor kwalitatieve dakbedekking die tegen een stootje kan.

Shutterstock 1350385421

Binnenafwerking

Gipsplaten of voegproducten nodig? Je werkt je bouwproject ook vanbinnen tot in de puntjes af met ons ruim aanbod materialen voor binnenafwerking.

Shutterstock 328303334

Gevelbekleding

Je huis in een nieuw jasje stoppen? Onze gevelplaten en sidings vormen een extra beschermlaag bij buitenmuurisolatie en zijn van toepassing op zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Shutterstock 1828308497

Vloeren en tegels

Terrastegels in natuursteen of een keramische parketvloer voor je woonkamer? Jij droomt het, wij hebben het. Verken de mogelijkheden in hedendaagse vloeren en wandbetegeling voor binnen en buiten.

Bouwadvies nodig?

Contacteer gerust onze afdeling bouwmaterialen, onze bouwexperts helpen je graag verder met correct advies.

Contacteer ons

3000 m² aan tegelkeuzeplezier in onze showroom in Tielt

In onze showroom in Tielt bieden we 3000 m² aan tegelkeuzeplezier. Naast ons uitgebreid en standvastig aanbod van hedendaagse tegelvloeren en parket beleef je in de inspiration room welk effect kleuren, lichtinval en interieur op jouw tegelkeuze hebben.