Kleefcement en tegellijm voor alle tegelsoorten

Zorg voor een goede hechting van je vloeren en wanden met een tegellijm van hoge kwaliteit. In onze bouwhandel vind je tegellijmen voor elk type tegel en kleefcement voor de plaatsing van buitentegels.

Kleefcement en tegellijm2

Van poederlijm tot gebruiksklare pastalijm

Van Hulle heeft alles in huis van gebruiksklare tegelpasta's en poederlijmen voor keramische tegels tot kleefcement voor de aanleg van je terras of oprit. Weet je niet welke lijm je nodig hebt voor jouw soort vloertegel? Onze medewerkers adviseren je graag in onze bouwhandel.

Vergeet de voorbehandeling niet

Vooraleer je aan de slag gaat met tegels en lijm besteed je best wat aandacht aan het egaliseren van de ondergrond. Vul oneffenheden met egalisatie en breng voor het tegelen een primer aan, zodat de lijm zich optimaal kan hechten.

Kleefcement en tegellijm4
Kleefcement en tegellijm3

Maak gebruik van onze plaatsingsdienst

Een tegelvloer plaatsen is een echte stiel. Wil je dat je vloer perfect gelegd wordt? Doe een beroep op het vloerdersteam van Van Hulle. Jaarlijks plaatsen wij meer dan 150 000 m² aan vloeren en wandbetegeling in residentiële projecten. We werken met zo'n 60 professionele plaatsers zodat we flexibel kunnen inspelen op jouw werfplanning.

Wij verdelen de kleefcementen en tegellijmen van

Logo mapei
Logo weber
Logo forbo
Omnicol logo

Kleefcement of tegellijm kopen?

Onze medewerkers staan klaar met alle advies in onze bouwhandel. Kom langs of contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons