Van hulle gebouw

Jouw partner in bouwcomfort
sinds 1944

Van Hulle Bouwservice uit Tielt is een rasecht familiebedrijf dat intussen door de derde generatie wordt geleid. Het bedrijf startte in 1944 als bouwmaterialenhandel en is intussen uitgegroeid tot een totaalpartner voor bouwcomfort.

Van de bouwmaterialenhandel tot de aannemerij voor vloeren in (niet-)residentiële projecten en droogbouw: elke business unit werkt volgens de familiale waarden die we zo hoog in het vaandel dragen. Als onafhankelijk familiebedrijf dragen onze professionele en mensgerichte aanpak bij tot de langetermijnrelaties die we nastreven met onze klanten, leveranciers en medewerkers.

Ontdek onze geschiedenis

Opijsting unique selling points (usp)

In onze bouwmaterialenhandel vind je een volledig gamma aan kwalitatieve bouwmaterialen voor ruwbouw, dak, gevel, binnenafwerking en vloer- en wandbetegeling. Af te halen of vlot door onze eigen transportdienst op de werf geleverd.

Naar bouwmaterialen

We bieden een ruim en standvastig aanbod aan tegels in onze showroom en zorgen voor een perfecte plaatsing in residentiële en niet-residentiële projecten, nauwgezette werfopvolging inclusief.

Naar aannemingen vloeren

Ook voor de binnenafwerking (wand- en plafondafwerking in gipskarton) van jouw bouw- of renovatieprojecten kan je bij ons terecht. Wij bieden rust en comfort door ook de werfcoördinatie in handen te nemen.

naar aannemingen droogbouw

Wij zorgen met plezier
voor jouw bouwproject

Dagelijks zorgen zo'n 200 à 250 gedreven bouwexperts voor een vlot verloop van jouw werf. Beheerst en met kennis van zaken brengen we rust in de hectiek die een bouwproject met zich meebrengt. Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Van Hulle Bouwservice ontzorgt je van A to Z, en van Zand tot Afwerking.

Maak kennis met ons team
Shutterstock 710379154
Shutterstock 1361607272 2x

De geschiedenis van
Van Hulle Bouwservice

Showroom tegels

1944

Noë en Alice van Hulle - De Clercq starten met de bouwmaterialenhandel in de Hoogstraat in Tielt.

1971

De tweede generatie, zoon Nick Van Hulle en echtgenote Trees Pieters, komen in het bedrijf. Samen met Noë en Alice zorgen ze voor de groei van de zaak en wijzigt de bedrijfsnaam naar Noë & Nick Van Hulle.

1976

Het bedrijf verhuist naar industriepark Noord in Tielt en start op deze nieuwe site met een aannemerij voor vloer- en wandtegels en droogbouw.

1994

Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van het bedrijf ontwerpt Katrien Van Hulle een nieuwe toonzaal en burelen.

1996

Met Stefaan Van Hulle komt de derde generatie aan zet. Het bedrijf springt op de prille kar van automatisering en investeert doorheen de jaren fors in een nieuw computergestuurd tegelmagazijn en nieuwe kantoren voor de projectleiders.

2006

Noë en Nick Van Hulle wordt Van Hulle Bouwservice, een allesomvattende naam voor het totaalcomfort dat we aanbieden.

2008

Door overnames van de naastgelegen terreinen en -gebouwen van buurbedrijven Verbeke en Demeulemeester stijgt onze totale bedrijfsoppervlakte tot ruim vijf hectare.

2020

We openen een gloednieuwe showroom van 3000 m² aan tegels en bouwmaterialen waar beleving centraal staat. Aan onze klanten in droogbouw stellen we er een knowledge center ter beschikking waar ze verschillende wand- en plafondafwerkingen kunnen bekijken.

2023

Van Hulle Bouwservice wordt uitgeroepen tot beste bouwmaterialenhandelaar van Vlaanderen.

...

In de toekomst staat Van Hulle sterker dan ooit, dankzij een jong team, een nieuw gebouw, moderne marketing en ... een 4e generatie?

Jean philippe delberghe Mman X As1s Kw unsplash
Charles deluvio Za9oag RJNLM unsplash 2x

"Dankzij onze voortdurende focus op een goeie interne organisatie, kunnen we in een fijne verstandhouding doen wat we beloven."

Kom een kijkje nemen in onze showroom

3000 m² aan tegelinspiratie beleven of extra kennis opdoen over binnenafwerking in ons knowledge center? We ontvangen je graag voor een rondleiding in onze showroom in Tielt.