De totaaloplossing voor de
binnenafwerking van jouw project

Shutterstock 1361607272 2x

Van Hulle Bouwservice verzorgt de coördinatie en plaatsing van binnenafwerking in alle sectoren en gebouwen, van residentiële gebouwen over publieke tot commerciële ruimtes. Met onze totaaloplossing zorgen we graag voor rust en comfort in het bouwproces.

Wij coördineren de binnenafwerking van A tot Z

We bieden uiteenlopende droogbouwoplossingen. Naast de gekende gyprocwanden plaatsen we ook glazen wanden, isolatie, vloersystemen, binnenschrijnwerk, plafonds.... Daarnaast stellen we graag de ervaring en expertise van onze projectleiders ter beschikking voor een nauwgezette werfcoördinatie van de volledige binnenafwerking: samen met onze afdeling aannemingen vloeren zorgen we voor een totaalpakket, van de chape tot en met de schilder- en pleisterwerken.

Jean philippe delberghe ci Eq Dz2ysg8 unsplash 2x

Eigen
plaatsingsdienst

Zo'n 50 medewerkers staan dagelijks paraat voor een professionele afwerking van jouw droogbouwproject. Ons eigen team van vakmensen vullen we aan met een vaste equipe van betrouwbare onderaannemers waardoor we zowel kleine als grote projecten in binnenafwerking op professionele wijze kunnen uitvoeren.

Shutterstock 1361604473 2x

Onze specialisaties
in droogbouw

Voor elk aspect van de binnenafwerking hebben we gespecialiseerde professionals ter beschikking. Dankzij onze stevige technische kennis onderscheiden wij ons bij complexere droogbouwprojecten onder meer in de plaatsing van:

  • Wanden: glazen wanden, gipskartonwanden
  • Plafonds: vaste plafonds, modulaire tegelplafonds, lamellenplafonds
  • Vloersystemen: verhoogde vloeren, droog vloersysteem
  • Binnenschrijnwerk en scheidingswanden
  • Akoestische wanden en plafonds
  • Isolatie: dakisolatie
Jean philippe delberghe Mman X As1s Kw unsplash
Charles deluvio Za9oag RJNLM unsplash 2x

Onze werkwijze

Shutterstock 1361607272 2x
01

Voorstel op maat

Op basis van jouw aanvraag bekijken onze bouwexperts welke oplossing het meest geschikt is voor jouw project en bezorgen we op basis daarvan een offerte op maat.

02

Werfcoördinatie van de volledige binnenafwerking

De projectleider volgt de volledige binnenafwerking van jouw project op en zorgt voor een vlotte communicatie en samenwerking tussen alle aannemers die hierbij zijn betrokken.

03

Professionele plaatsing

We hebben verschillende ploegen, elk met hun eigen specialisatie, ter beschikking waardoor de binnenafwerking tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Hierdoor kunnen we bovendien, ongeacht de omvang van het project, flexibel inspelen op de werfplanning.

04

Dienst na verkoop

Ook na oplevering kan je voor alle vragen of opmerkingen bij ons terecht. Je mag rekenen op een vlot en correct antwoord van jouw vaste contactpersoon.

Vraag nu jouw offerte aan

Opijsting unique selling points (usp)

Gespecialiseerd in complexe projecten

Dankzij onze doorgedreven technische kennis kunnen wij alle type projecten aan. Ook voor winkelinrichtingen, kantoorgebouwen of andere complexere afwerkingen zit je goed bij Van Hulle Bouwservice.

Doorgedreven projectopvolging

Onze projectleiders coördineren de volledige binnenafwerking van jouw project. Wij zorgen voor een vlotte samenwerking en communicatie tussen alle aannemers en garanderen zo een kwalitatieve en tijdige oplevering.

Doe kennis op in ons knowledge center

Ontdek samen met jouw klanten de verschillende mogelijkheden over droogbouw in ons knowledge center. Onze bouwexperts leiden je rond en adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw project.

Knowledge center

Bekijk alle mogelijkheden in ons knowledge center

In ons knowledge center in Tielt bieden we een compleet overzicht van alle mogelijke binnenafwerkingen, van wanden over vloeren tot plafonds en deuren. Hier krijg je een unieke kijk behind the wall en adviseren we je graag over de beste oplossingen voor jouw project.

Referenties droogbouw

Alle referenties