Betonblokken voor jouw bouwproject

Betonblok1

Betonblokken

Traditionele betonblokken kan je zowel voor dragend als niet-dragend metselwerk gebruiken. Dankzij hun grote draagkracht zijn betonblokken geschikt voor ondergronds metselwerk zoals funderingen en keldermetselwerk, maar ook voor binnenmuren. Ook voor uitbouwen, garages, borders, zwembaden en scheidingswanden kan je met betonblokken aan de slag.

Betonblokken worden ook ingezet voor openbare werken, industriebouw, stallenbouw...

Soorten betonblokken

Bij Van Hulle Bouwservice kan je verschillende soorten betonblokken kopen, zowel voor zichtbaar metselwerk als niet-zichtbaar metselwerk.

Betonblokken voor niet-zichtbaar metselwerk kunnen een grote drukkracht aan en worden daarom gebruikt voor funderingen en kelders. Voor niet-zichtbaar metselwerk zijn er betonblokken met een hoge brandwerendheid en isolerende betonblokken (thermisch of akoestisch) verkrijgbaar.

Betonblokken voor zichtbaar metselwerk worden gebruikt bij binnenmetselwerk of voor de buitengevel.

Afhankelijk van de toepassing kies je voor betonblokken met een holle of volle uitvoering.

Betonblok2
Betonblok3

Verschil tussen betonblokken en snelbouwstenen

Betonblokken en snelbouwstenen worden beide gebruikt voor het binnenspouwblad. Het grootste verschil is dat betonblokken beduidend zwaarder zijn dan snelbouwstenen of Ytongblokken.

Onze leveranciers voor betonblokken

Van hulle tielt bouwmaterialen alkern
Van hulle tielt bouwmaterialen dou betonblocks
Logo coeck
MBI logo
Van den Hende logo

Advies nodig bij de keuze van betonblokken?

Onze bouwexperts gidsen je door ons aanbod van zichtbare en niet-zichtbare betonblokken en adviseren je graag bij jouw aankoop van betonblokken.

Contacteer ons