Het ruimste aanbod aan
ruwbouwmaterialen

In onze bouwmaterialenhandel vind je een ruim aanbod aan hoogkwalitatieve ruwbouwmaterialen, van gevelstenen tot betonblokken, van gipsblokken tot isolatiematerialen en zoveel meer.

Kom langs in onze bouwmaterialenhandel en wij adviseren je met kennis van zaken zodat jij de juiste ruwbouwmaterialen kan selecteren.

Oplijsting van verschillende soorten materialen

Shutterstock 1017169942

Isolatie

Dakisolatie, gevelisolatie en vloerisolatie: bij Van Hulle Bouwservice heb je een ruime keuze aan kwalitatieve isolatie voor jouw bouwprojecten.

meer over isolatie
Gevelstenen

Gevelstenen

Om jouw bouwproject de uitstraling te geven die je voor ogen hebt, bieden we bij Van Hulle Bouwservice een ruime keuze aan gevelstenen in uiteenlopende kleuren en formaten.

meer over gevelstenen
Shutterstock 550308820

Betonblokken

Betonblokken zijn gemakkelijk te verwerken en ideaal geschikt voor de constructie van kelders, zwembaden, funderingen, kelders... Ontdek ons aanbod betonblokken!

Meer over betonblokken
Snelbouwstenen Wienerberger5

Snelbouwstenen

Snelbouwstenen worden gebruikt om het binnenspouwblad en binnenmuren mee op te trekken. Ontdek hier meer over ons aanbod snelbouwstenen.

Meer over snelbouwstenen
Gipsblok3

Gipsblokken

Snel en eenvoudig niet-dragende scheidingswanden bouwen? Gipsblokken kan je gebruiken in elk type gebouw.

Meer over gipsblokken
Xella Ytong 5

Ytongblokken

Ytongblokken - ofwel cellenbetonblokken of gasbetonblokken - zijn flexibel inzetbaar voor de bouw van massieve muren of dubbele muren met een luchtspouw.

Meer over ytongblokken
Kalkzandsteenblok

Kalkzandsteenblokken

Blokken uit kalkzandsteen of silicaatsteen zijn groter dan klassieke snelbouwstenen. Ze worden vooral gebruikt voor funderingen en binnenwanden omwille van hun akoestische voordelen.

Meer over kalkzandsteenblokken
Betongewelven Doubeton1

Draagvloeren - Betongewelven

Heel wat woningen en gebouwen hebben betonnen gewelven als draagvloer. Kies uit ons gamma gewapende en voorgespannen betongewelven op basis van de gewenste overspanning.

Meer over draagvloeren - betongewelven
Waterzuivering3

Waterzuivering en riolering

Ga je een nieuwe riolering aanleggen of heb je een waterzuiveringsinstallatie nodig? Van Hulle Bouwservice helpt je met een uitgebreid gamma aan buizen en hulpstukken.

Meer over waterzuivering en riolering
Natuurlijk cement4

Natuurlijk cement

Cement is de basis van elk bouwproject. Als bindmiddel voor mortel en beton wordt het gebruikt voor talrijke toepassingen. Van Hulle voorziet in alle soorten cement van de hoogste kwaliteit.

Meer over natuurlijk cement
Natuurlijk cement1

Levering en plaatsing mortelsilo’s

Een groot metselproject of tegelwerken voor de boeg? Van Hulle Bouwservice levert mortelsilo's tot bij jou op de werf en plaatst ze in alle veiligheid.

Meer over de levering van mortelsilo's
Shutterstock 710379154

Kleefcement en tegellijm

Een flexibele tegellijm is essentieel om schade aan je tegelvloer te voorkomen. Bij Van Hulle vertrouwen we op kwaliteitsmerken Mapei, Weber en Forbo voor een verlijming met langdurig resultaat.

Meer over kleefcement en tegellijm
Lijmmortel gevelstenen

Lijmmortel en dunbedmortel

Graag dunne, onopvallende voegen tussen je gevelstenen? Je verkrijgt het effect eenvoudig met lijmmortel en dunbedmortel: een perfect alternatief voor klassiek cement dat bovendien tot drie keer zo sterk is.

Meer over lijmmortel en dunbedmortel
Wapeningsnet

Diverse ruwbouwmaterialen

Ook voor Impluvia-schoorstenen, wapeningsnetten en -ijzers, GSS-profielen, GSS-veiligheidssystemen of granulaten kan je bij Van Hulle Bouwservice terecht.

meer over diverse ruwbouwmaterialen

Bouwadvies nodig?

Contacteer gerust onze afdeling bouwmaterialen, onze bouwexperts helpen je graag verder met correct advies.

Contacteer ons

3000 m² aan tegelkeuzeplezier in onze showroom in Tielt

In onze showroom in Tielt bieden we 3000 m² aan tegelkeuzeplezier. Naast ons uitgebreid en standvastig aanbod van hedendaagse tegelvloeren en parket beleef je in de inspiration room welk effect kleuren, lichtinval en interieur op jouw tegelkeuze hebben.

Meer bouwmaterialen

Alle bouwmaterialen