Aannemingen vloeren

Bij Van Hulle Bouwservice beleef je niet alleen 3000 m² tegelkeuzeplezier in onze showroom, wij zorgen ook voor een correcte levering en plaatsing van vloer- en wandbetegeling. Bovendien nemen wij graag de bijhorende werfopvolging voor onze rekening. Zo zorgen wij zowel in residentiële als niet-residentiële vloerprojecten voor rust en comfort in het bouwproces.

Residentieel

Vloer- en wandbetegeling in woningen en appartementen? Bij van Hulle Bouwservice zorgen we voor een correcte levering en piekfijne plaatsing van tegels, laminaat en parket in jouw residentieel project, werfopvolging inclusief.

Ontdek meer

Niet-residentieel

Van woonzorgcentra en kantoorgebouwen tot openbare zwembaden: ook voor de plaatsing van vloeren en gevelbekleding in niet-residentiële projecten hebben we bij Van Hulle Bouwservice de nodige expertise en vakmanschap in huis.

Ontdek meer

Vloeren komen tot leven in onze showroom

In onze showroom in Tielt vind je 3000 m² aan hedendaagse tegels voor binnen en buiten, voor residentiële projecten en andere doeleinden. Een compleet en standvastig aanbod in uiteenlopende stijlen, voor ieders smaak en budget. Maak een afspraak voor een rondleiding in onze toonzaal en bijhorende inspiration room, waar vloeren écht tot leven komen.

Maak nu een afspraak

Referenties vloeren

Alle referenties