Onze totaaloplossing voor
jouw bouwproject

Shutterstock 1012654066 2x

Met een ervaren team van meer dan 70 gespecialiseerde vloerders staan wij jaarlijks in voor de plaatsing van meer dan 175 000 m² aan keramische vloer- en wandtegels in niet-residentiële projecten in België. Ook natuursteen, halfmassief parket, laminaat, vinyl en trapbekledingen behoren tot de mogelijkheden.

Vertrouw op onze totaalaanpak

Van woonzorgcentra en kantoorgebouwen tot openbare zwembaden: met onze klasse 7-erkenning hebben we ook voor de plaatsing van vloeren en gevelbekleding in niet-residentiële projecten de nodige expertise en vakmanschap in huis. Als aannemer of architect kan je bij ons dan ook rekenen op een totaalaanpak, die garant staat voor rust en comfort in het bouwproces.

K kortrijk 1

Eigen
plaatsingsdienst

Jouw vloeren worden geplaatst door onze eigen plaatsingsdienst, met kennis van zaken en volgens de door onze projectleiders vastgelegde planning. Ons team bestaat uit meer dan 70 gespecialiseerde vakmannen waardoor wij flexibel kunnen inspelen op jouw werfplanning.

Tegels niet residentieel 1

Laat je technisch adviseren in ons knowledge center

Naast onze belevingsshowroom met meer dan 3000 m² aan tegelkeuzeplezier bieden we voor architecten en aannemers ook een knowledge center aan. Hier stellen we een ruim aanbod van oerdegelijke materialen voor en adviseren we professionals bij technische bouwvragen.

Maak een afspraak
Van hulle gebouw

Onze werkwijze

Paters 1 vloeren niet residentieel min
01

Transparante totaalofferte

We bespreken jouw project en maken een transparante totaalofferte op met alle materialen, plaatsing en werforganisatie. Je mag van ons een concurrentiële prijs verwachten. Ben je ook op zoek naar een aannemer voor de vloerisolatie, chape of totale binnenafwerking? We bieden graag een totaaloplossing op maat van jouw project.

02

Gedetailleerde voorbereiding

Offerte goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag en leggen we de voorgeschreven materialen voor aan het bouwteam en volgt een nauwkeurige controle van de plannen en detailmeetstaten. Jouw projectleider zorgt voor een tijdige bestelling van alle materialen, die we vervolgens kunnen stockeren in onze geautomatiseerde stockageruimte.

03

Werfopvolging en plaatsing

Jouw projectleider zorgt voor een nauwgezette werforganisatie met een tijdige levering van alle materialen en inplanning van onze plaatsingsploeg. Met 9 vrachtwagens en meer dan 70 gespecialiseerde vloerders kunnen wij een stipt opleveren volgens de gemaakte afspraken.

04

DIENST NA VERKOOP

Een vlotte dienst na verkoop maakt deel uit van onze totaalservice. Vragen of problemen na oplevering? Wij helpen snel verder.

Vraag nu jouw offerte aan

Opijsting unique selling points (usp)

Sterk in prijs en volume

Wij hebben een eigen team van meer dan 70 gespecialiseerde vloerders ter beschikking waardoor we flexibel kunnen inspelen op jouw planning én aan een concurrentiële prijs.

Doorgedreven projectopvolging

Wij nemen graag de projectleiding over, kordaat maar met een menselijke touch. Zo maken wij jouw bouwproject beheersbaar: jij behoudt een minimum aan contactpersonen, wij een maximum aan controle.

Hét kenniscentrum voor de bouw

Of je je nu laat inspireren in het knowledge center of technisch advies vraagt aan een van onze Dulle Van Hulles: wij laten onze jarenlange ervaring in de aanneming van vloerwerken graag voor zich spreken.

Referenties vloeren niet-residentieel

Alle referenties