Ecologisch bouwen met slimme watersystemen

Zoek je een zuiveringssysteem voor je huishoudelijk afvalwater of zijn je rioolbuizen aan vervanging toe? We helpen je in onze bouwhandel aan alle benodigheden van septische putten en regenwatersystemen tot afvoerbuizen in pvc.

Waterzuivering4

Oplossingen voor huishoudelijk afvalwater

Voor woningen die niet aangesloten kunnen worden op de riolering, biedt een septische put of kleine waterzuiveringsinstallatie de mogelijkheid om huishoudelijk afvalwater te zuiveren. Van Hulle Bouwservice werkt samen met Ecobeton water technologies om hieromtrent oplossingen op maat te voorzien.

Regenwatersystemen

Ook het opvangen en hergebruik van regenwater is een belangrijke afweging bij moderne woningbouw. Wil je een nieuw rioolsysteem aanleggen? Je kan bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan pvc-buizen en verbindingen voor binnen- en buitenriolering.

Waterzuivering3
Waterzuivering6

Je regenwaterput wordt gesubsidieerd

De Vlaamse overheid wil het hergebruik van regenwater voor toiletspoeling en aansluiting op wasmachines en dienstkranen stimuleren. Daarom geven veel gemeenten een subsidie als je investeert in een regenwaterinstallatie. Wil je weten of er in jouw gemeente zo'n subsidie geldt? Je zoekt het makkelijk op met de Premiezoeker.

Wij verdelen de systemen van

Logo ecobeton

Vragen over waterzuivering of riolering?

Stuur ons een berichtje of kom langs in onze bouwhandel voor advies op maat van jouw project!

Contacteer ons