Van ruime tegelkeuze tot perfecte plaatsing

Showroom tegels3

Jaarlijks plaatsen wij meer dan 500 000 m² aan keramische tegelvloeren en vloeren in natuursteen, wandbetegeling, parket, laminaat en trapbekleding in residentiële projecten in België. Ontdek hieronder wat wij voor jouw residentieel project kunnen betekenen.

Vertrouw op onze totaalaanpak

Van villabouw tot klein- en grootschalige nieuwbouwprojecten en verkavelingen: dankzij onze doorgedreven werfopvolging en uitgebreide expertise kan je als bouwpromotor, aannemer of architect vertrouwen op een feilloze plaatsing van de vloeren in jouw project. Wij zorgen steeds voor een zorg minder in het bouwproces.

Tegels residentieel

Eigen plaatsingsdienst

Jouw vloeren worden geplaatst door onze eigen plaatsingsdienst, met kennis van zaken en volgens de door onze projectleiders vastgelegde planning. We werken met een team van 70 plaatsers in meerdere ploegen. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op jouw werfplanning.

Shutterstock 540867814 2x

Onze showroom
wordt jouw troef

Bied als architect of bouwpromotor aan je klant 3000 m² aan tegelkeuzeplezier in onze showroom in Tielt: in de experience room creëren we een realistisch beeld van de keuzes die ze maken uit ons uitgebreid, hedendaags en standvastig aanbod van tegelvloeren en parket.

Maak een afspraak
Van hulle gebouw
Showroom tegels

Onze werkwijze

Shutterstock 500243542
01

Projectbespreking

We bespreken jouw project en maken een totaalofferte op waarin de materialen, plaatsing en werforganisatie is inbegrepen. Naast vloeren ook een aannemer voor de binnenafwerking - van chape tot schilderwerken - nodig? We bieden graag een oplossing op maat van jouw project.

02

Klantenbegeleiding

Jij bezorgt de koperslijst van uw project, wij doen de rest. We zorgen voor tijdige afspraken zodat jouw klant voldoende tijd heeft om keuzes te maken via onze online inspiration tool en in onze showroom. Eventuele meerprijzen gieten we in een transparante offerte.

03

Werfopvolging en plaatsing

De projectleider zorgt voor een nauwgezette werforganisatie met een tijdige bestelling van alle materialen en inplanning van onze plaatsingsploeg. Zo garanderen wij een stipte plaatsing volgens de gemaakte afspraken.

04

Dienst na verkoop

Een vlotte dienst na verkoop maakt deel uit van onze totaalservice. Vragen of problemen na oplevering? Wij helpen snel verder.

Vraag nu jouw offerte aan

Opijsting unique selling points (usp)

Permanent aanbod aan sterke prijs

Geen voortdurende collectiewissels, wel een uitgebreid en volledig aanbod van vloeren aan een concurrentiële prijs. Zo kunnen ook meerjarige bouwprojecten vlot bediend worden met dezelfde vloeren.

Doorgedreven projectopvolging

Wij nemen graag de projectleiding over, kordaat maar met een menselijke touch. Zo maken wij jouw bouwproject beheersbaar: jij behoudt een minimum aan contactpersonen, wij een maximum aan controle.

Onze showroom wordt jouw troef

Laat een professionele indruk na en bied jouw klanten 3000 m² aan tegelkeuzeplezier in onze belevingstoonzaal en inspiration room.

Laat je inspireren in onze toonzaal

Laat je in onze showroom inspireren door ons ruime aanbod van keramische tegels en natuursteen, in talloze formaten en stijlen, zowel voor binnen als buiten.

Wil je thuis al even ons aanbod bekijken of kreeg je een login van jouw architect of projectontwikkelaar? In onze inspiration tool kan je alvast jouw favoriete tegels selecteren. Tijdens een bezoek aan onze showroom ontdek je vervolgens in de inspiration room welk effect jouw keuzes hebben op je interieur. Zo ben je zeker van jouw keuzes!

Gerelateerde projecten