Betonklinkers voor buitenvloering

Een stevig materiaal voor de aanleg van je oprit, terras of tuinpad? Klinkers in beton zijn een klassieke keuze en met reden(en): ze gaan lang mee, zijn niet duur en kunnen perfect tegen zware belasting.

Klinkers3

Betonklinkers

Betonklinkers zijn verkrijgbaar in alle kleuren en formaten. Qua stijl kan je er dus alle kanten mee op: of je nu van de stoere look van een strakke blauwe hardsteen houdt of de rustieke uitstraling van getrommelde sierklinkers verkiest. Onze bouwexperts gidsen je graag doorheen het aanbod in onze bouwhandel. Hoewel betonklinkers een sterk bouwmateriaal zijn, raden we ten sterkste af ze met een hogedrukreiniger af te spuiten. Verwijder aanslag op je betonklinkers bij voorkeur met een gespecialiseerd product en zandt ze na reiniging opnieuw in.

Kleiklinkers

Kleiklinkers zijn ideaal geschikt voor de aanleg van een terras, oprit, wandelpad... Ze zijn verkrijgbaar eindeloos veel kleuren, afmetingen en texturen.

Voordelen van kleiklinkers:

  • ze nemen weinig water op
  • sterk en slijtvast
  • erg bestand tegen verkleuring
Klinkers2
Klinkers4

Laat je oprit professioneel plaatsen aan 6% btw

Wist je dat je onder voorwaarden je oprit kan laten leggen aan een verlaagd btw-tarief van 6%? Als je woning ouder is dan 10 jaar, betaal je slechts 6% op de plaatsing door een professional. Kies je daarenboven voor klinkers, dan betaal je ook maar 6% op je materiaalkosten.

Een kijkje nemen in ons assortiment klinkers?

Je bent steeds welkom in onze showroom na afspraak! Geef ons een seintje voor je bezoek en kom ons ruim aanbod in klinkers zelf ontdekken.

Maak een afspraak