De warmte van een authentieke houten vloer

Parket is de vloerbekleding bij uitstek voor wie houdt van een natuurlijke, warme sfeer in huis. Ben jij fan van de authenticiteit van een echte houten vloer of verkies je het onderhoudsgemak van keramisch parket?

Parket5

Houten parketvloeren

De charme van een echte houten parketvloer is onevenaarbaar. Bij Van Hulle vind je oxidatief geolied parket met een uitgesproken rustieke look alsook gevernist eiken parket van Lamett, verkrijgbaar in diverse stijlen en kleurvariaties.

Keramische parketvloeren

Wens je een evenwaardige houtlook met het onderhoudsgemak van keramische tegels? Keramisch parket is precies wat je zoekt. Onze keramische parketvloeren zijn slijtvast, krasvast en perfect combineerbaar met vloerverwarming. Ze zijn eveneens vocht- en waterbestendig, wat ze geschikt maakt voor natte ruimtes zoals je keuken of badkamer.

Parket3
Parket2

Verzorg je parketvloer zoals het hoort

Terwijl een keramische parketvloer weinig zorgt vergt, vraagt een echte houten vloer iets meer aandacht. Als specialist in vloeren adviseert Van Hulle je graag over het onderhoud van jouw parketvloer. Lees onze tips voor een correcte behandeling van oxidatief geolied parket en gevernist parket op onze blog.

Van plan een parketvloer te leggen?

Maak een afspraak in onze showroom en laat je verwonderen door de verschillende kleurvariaties en stijlmogelijkheden in ons assortiment of doe een beroep op onze plaatsingsdienst.

Maak een afspraak