Keramische tegels voor binnen en buiten

Keramische tegels zijn een populaire keuze voor een onderhoudsvriendelijk terras, maar zorgen ook in huis voor een sfeervolle ambiance. Bij Van Hulle Bouwservice ontdek je naast buitentegels een diversiteit aan keramische vloer- en wandbetegeling voor je woonkamer, keuken of badkamer.

Keramische tegels2

De sterke eigenschappen van keramiek

Kiezen voor keramiek is kiezen voor kwaliteit. Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken waardoor ze alle eigenschappen meekrijgen die je van een kwaliteitsvolle vloer verwacht: stevigheid, krasbestendigheid, vormvastheid en – twee belangrijke troeven voor in de badkamer – slipweerstand en waterbestendigheid.

Onderhoud kost weinig moeite

Dankzij de dichte samenstelling van het materiaal zijn keramische tegels ook zeer makkelijk in onderhoud. Het is wel van belang de tegels na plaatsing diepgaand te reinigen. Op onze blog lees je alle tips voor de eerste intensieve schoonmaakbeurt en het wekelijks onderhoud van je keramische tegelvloer.

Keramische tegels5
Keramische tegels1

Dikkere tegels voor buitengebruik

Terwijl dunne tegels met een groot oppervlak de trend zijn voor binnenshuis, worden keramische tegels voor buitengebruik iets dikker gemaakt en op een nog hogere temperatuur gebakken. Buiten krijgen ze het immers zwaarder te verduren en steunen ze vaak op een zwakkere ondergrond. Voor keramische tuintegels raden we een minimale dikte van 2 cm aan.

Keramische tegels4

Maak gebruik van onze plaatsingsdienst

Ga voor een perfecte plaatsing van jouw keramische tegelvloer en doe een beroep op het vloerdersteam van Van Hulle. Jaarlijks plaatsen wij meer dan 150 000 m² aan vloeren en wandbetegeling in residentiële projecten. We werken met zo'n 60 professionele plaatsers zodat we flexibel kunnen inspelen op jouw werfplanning.

Kom je graag eens langs?

Laat je verrassen door de stijlmogelijkheden van keramische tegels in onze showroom. Je bent steeds welkom na afspraak!

Maak een afspraak