Laminaatvloeren die stijlvol én betaalbaar zijn

Laminaat dankt z'n succes aan een combinatie van gebruiksgemak, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en oneindige afwerkingsmogelijkheden. Bovendien is de productie van laminaatvloeren vandaag zo geëvolueerd dat je nauwelijks nog het verschil merkt met een echte houten vloer.

Laminaat3

Sterke samenstelling, natuurlijke uitstraling

Een laminaatvloer wordt opgebouwd uit meerdere lagen met HDF-materiaal in de kern, een decorlaag met houtstructuur en een slijtvaste toplaag daarbovenop. Dat levert een uiterst stevige samenstelling en de natuurlijke look van een houten vloer. Van Hulle Bouwservice is verdeler van de kwaliteitsvolle laminaatvloeren van Quick-Step en Balterio, die makkelijk te plaatsen zijn dankzij een handig kliksysteem.

Vijf voordelen van een laminaatvloer op een rij

  • budgetvriendelijk
  • waterbestendig en makkelijk in onderhoud
  • natuurlijke uitstraling
  • perfect te combineren met vloerverwarming
  • praktisch kliksysteem
Laminaat4
Laminaat1

Maak gebruik van onze plaatsingsdienst

Ga voor een perfecte plaatsing van jouw laminaatvloer en doe een beroep op het vloerdersteam van Van Hulle. Jaarlijks plaatsen wij meer dan 150 000 m² aan vloeren en wandbetegeling in residentiële projecten. We werken met zo'n 60 professionele plaatsers zodat we flexibel kunnen inspelen op jouw werfplanning.

Rondneuzen in ons assortiment laminaatvloeren?

Je bent steeds welkom in onze showroom na afspraak! Geef ons een seintje voor je bezoek en kom ons ruim aanbod in laminaat zelf ontdekken.

Maak een afspraak