De unieke charme van natuursteentegels

Natuursteen wordt gewonnen uit groeves over de hele wereld. Er bestaan talrijke prachtige soorten met elk verschillende eigenschappen. Dat maakt dat sommige natuursteentegels voor binnen, buiten of allebei kunnen dienen. Bij Van Hulle selecteren we de mooiste natuurstenen voor de aankleding van jouw terras, binnenvloeren of wandbetegeling.

Natuursteentegels5

Natuursteentegels voor binnen

Vloeren in natuursteen brengen een vleugje luxe en rust in je woning. In onze bouwhandel kan je verschillende soorten voor binnenvloeren verkrijgen zoals zandsteen, witsteen en marmer in allerlei kleurnuances. Ook qua wandbekleding zijn er tal van mogelijkheden: tegels, strips en mozaïektegels in natuursteen zijn populaire afwerkingen voor zowel keuken als badkamer.

Natuursteentegels voor buiten

Wil je je tuin elegant vormgeven? Dan zijn natuursteentegels het perfecte materiaal om mee aan de slag te gaan. Werk je terras, tuinpad of zwembadbeboording af met unieke en robuuste natuurstenen. Graniet, blauwe steen en leisteen zijn slechts enkele van de vele opties die geschikt zijn voor buitengebruik.

Natuursteentegels4
Natuursteentegels3

Ons advies voor het onderhoud van natuursteen

Het is belangrijk natuursteentegels correct te behandelen naargelang het type steen. Hou bij het verwijderen van cementsluier en het algemene onderhoud rekening met het kalkgehalte van de betreffende natuursteen. Kalkhoudende natuurstenen zoals arduin, marmer en witsteen zijn kwetsbaarder en vergen daarom gespecialiseerde onderhoudsproducten. Vraag ernaar in onze bouwhandel!

Helemaal gewonnen voor natuursteen?

Ontdek het diverse assortiment natuursteentegels in onze bouwhandel, waar onze medewerkers je graag adviseren bij je keuze.

Contacteer ons