Een verzorgde afwerking met professioneel voegmateriaal

Het proper voegen en egaliseren van vloeren, wanden en plafonds heeft een grote invloed op het totaalbeeld van je interieur. Zet de puntjes op de i met onze flexibele en makkelijk te verwerken voegproducten voor elke toepassing of doe een beroep op onze plaatsingsdienst.

Voegproducten3

Voegproducten voor gipskartonplaten

Voegproducten zijn onmisbaar om een gladde eindafwerking te bekomen na de plaatsing van een Gyproc-wand of -plafond. In onze bouwhandel bieden we alle nodige tools zoals gebruiksklare fillers, voegbanden en egalisatieplamuur. We helpen je graag bij het uitzoeken van het juiste materiaal op basis van de gewenste afwerking. Of het nu gaat om het opvullen van gaatjes in de muur of een volvlakkige bedekking van gipsplaten: we've got you covered.

Weten welke afwerkingsgraden er bestaan voor het opvoegen van gipsplaten? Lees er alles over op onze blog.

Voegproducten voor vloer- en wandtegels

Verleng de levensduur van je vloer- en wandtegels door ze correct en met de juiste producten te voegen. Bij Van Hulle Bouwservice vind je naast het traditionele voegsel eveneens waterwerend en waterdicht voegsel voor alle soorten tegels. Standaard hebben we voegproducten in wit, grijs, anthraciet, bruin en beige op stock. Andere kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Voegproducten4
Shutterstock 1350385421

Maak gebruik van onze plaatsingsdienst

Laat je je binnenafwerking graag over aan een professional? Van Hulle Bouwservice doet aannemingen in zowel droogbouw als vloeren. Naast de plaatsing van gipsplaten, tegels, laminaat en parket ontfermt ons team zich ook over schilder- en pleisterwerken.

Wij vertrouwen op de voegproducten van

Logo gyproc

Materiaal nodig voor de afwerking van vloer, wand of plafond?

We helpen je graag verder in onze bouwhandel. Maak een afspraak en kom langs om ons uitgebreid aanbod te ontdekken.

Contacteer ons