Steeds toegang tot kabels en leidingen via een handig inbouwluik

Wanneer je een wand of verlaagd plafond installeert, is het altijd handig om daarbij een opening te voorzien langswaar je toegang hebt tot de achterliggende technieken. Dien je ooit een leiding te herstellen, dan hoeft de muur op die manier niet opnieuw opengebroken te worden. Een ingebouwd toezichts- of inspectieluik biedt in dat geval een goede oplossing.

Inspectieluiken2

Op maat verkrijgbaar

Een inspectieluik bestaat steeds uit een vast kader en een opendraaiend gedeelte in gipskarton. Wens je de afmetingen van het luik af te stemmen op je interieur? Geen probleem: bij Van Hulle Bouwservice bestel je ze simpelweg op maat.

Nagenoeg onzichtbare finish

De inspectieluiken in ons gamma zijn zo gemaakt dat ze perfect gelijk komen te liggen met onze Gyproc- en Knauf-gipsplaten. Zo wordt een strakke en haast onzichtbare afwerking mogelijk. Naast standaard inspectieluiken voorzien we ook speciale systemen voor plafonds met hoge eisen inzake brandwerendheid.

Inspectieluiken4

Wij vertrouwen op de kwaliteit van

Logo gyproc
Logo knauf

Vragen over de installatie van een inspectieluik?

We beantwoorden ze graag! Stuur ons een berichtje of maak een afspraak in onze bouwhandel en onze medewerkers helpen je snel verder.

Naar de contactpagina