Stevige gipskartonplaten in alle soorten en maten

Op zoek naar gipsplaten voor de afwerking van je muren of plafond? Van Hulle Bouwservice biedt verschillende soorten Gyproc- en Knauf-platen met brandwerende, isolerende en akoestische eigenschappen, die we op vraag bij jou thuis komen plaatsen!

Habito montage voegen

Voor elk project een gipsplaat

Je vindt in onze bouwhandel zowel standaard gipsplaten als muur- en plafondplaten met specifieke kwaliteiten. Zo verdelen we eveneens platen die waterwerend of uitermate brandwerend zijn, alsook gipsplaten met extra isolatiemateriaal die bijvoorbeeld prima dienen voor de afwerking van je slaapkamer.

Kies resultaatgericht

Welke gipsplaten je best gebruikt, is afhankelijk van de ruimte waarin je ze plaatst en het resultaat dat je ermee wil verkrijgen. Lees meer over de verschillende afwerkingsgraden van Gyproc op onze blog.

Habito montage 2
Gipskartonplaten

Rigidur Floor, een kant-en-klaar vloersysteem

Van Hulle Bouwservice biedt naast wand- en plafondsystemen ook het kant-en-klare vloersysteem Rigidur Floor aan. Dit systeem van Gyproc bestaat uit een hard geperste gipsvezelplaat op basis van gips en cellulosevezels. Het kan geplaatst worden zonder water waardoor een snelle afwerking mogelijk is en de vloer na plaatsing meteen bewandeld kan worden.

Rigidur Floor kan gebruikt worden op betonnen en houten vloeren. Dit maakt het systeem zowel geschikt voor renovatie als nieuwbouw.

Habito montage schroeven

Maak gebruik van onze plaatsingsdienst

Wist je dat je bij Van Hulle Bouwservice ook terecht kan voor de plaatsing van gipsplaten? Zo'n 50 medewerkers staan dagelijks paraat voor een professionele afwerking van jouw droogbouwproject. We plaatsen niet alleen plafonds en wanden maar ontfermen ons ook over schilder- en pleisterwerken.

Van Hulle Bouwservice is verdeler van

Logo gyproc
Logo knauf

Geen idee welke gipsplaten je nodig hebt?

Geen nood! We begeleiden je graag bij je aankoop. Maak een afspraak in onze bouwhandel, waar onze medewerkers je met plezier én kennis van zaken adviseren over de juiste materialen voor jouw project.

Contacteer ons