Leien in vezelcement voor een duurzame, karaktervolle gevel

Voor gevelbekleding die jarenlang meegaat, zit je met leien helemaal goed. Van Hulle Bouwservice werkt met de vezelcementleien van Cedral. Gemaakt van een hoogwaardig en duurzaam composietmateriaal zijn ze bestand tegen weer en wind. Bovendien zijn ze een milieubewuste keuze dankzij een efficiënt productieproces waarbij grondstof- en energieverbruik tot een minimum herleid worden.

Gevelleien cedral4

Je Cedral-gevel kan tegen een stootje

De vezelcementleien van Cedral zijn regendicht, vorstbestendig en geven ook bij storm geen krimp. Levende organismen zoals schimmels, bacteriën, insecten en ongedierte krijgen er geen vat op. Daarenboven zal je gerust zijn dat het gevelmateriaal een uitstekende brandreactieklasse heeft.

Spelen met kleur, vorm en patronen

Met een mix van verschillende vormen, kleuren en formaten kan je je creativiteit de vrije loop laten om je gevel naar jouw smaak samen te stellen. Speel met lichte en donkere tinten en kies uit talrijke plaatsingspatronen om een persoonlijk resultaat te verkijgen. Cedral-gevelleien kunnen onder meer in halfsteensverband, trapdekking of een dambordpatroon geplaatst worden.

Gevelleien cedral1
Gevelleien cedral2

Combineer met Cedral-dakleien

Liefhebber van een minimalistische en eigentijdse look? Combineer de gevelleien en dakleien van Cedral voor een naadloze overgang en een uniforme uitstraling van je woning.

Gevelleien cedral5

30 jaar garantie

Je geniet van 30 jaar garantie op de intrinsieke kwaliteiten van Cedral-vezelcementleien. Het gaat hierbij over de regendichtheid, wateropslorping door onderdompeling, vorstweerstand en buigsterkte overeenkomstig de bij levering geldende technische goedkeuringen of normen ter zake.

In samenwerking met

Logo eternit

Zijn leien de gevelbekleding die je zoekt?

Laat het ons weten! Maak een afspraak in onze showroom waar we je met plezier helpen bij het kiezen van de geschikte gevelleien voor jouw woning of project.

Contacteer ons