Bedrijfszekere dakbedekking
voor landbouw en industrie

Eternit golfplaten bewijzen al jaren hun degelijkheid in alle omstandigheden. Gemaakt uit kunststofvezels en cement kunnen ze elk weertype aan, maar zijn ze ook uiterst brandveilig en bestand tegen chemische invloeden. Van Hulle Bouwservice biedt twee types golfplaten aan, beschikbaar in verschillende lengtes en kleuren.

Ecolor3

Ecolor

Met de Ecolor-golfplaat ben je zeker van een optimale bescherming tegen water, vorst en geluid. Deze dakbedekking is een slimme keuze bij zowel lage dakhellingen als lange dakvlakken en geschikt voor daken met een hellingsgraad van 5° tot 15°.

De belangrijkste voordelen van Ecolor-golfplaten zijn:

  • hoge regen- en sneeuwdichtheid bij lange dakvlakken
  • sterk geluiddempend: regen weerklinkt half zo hard ten opzichte van stalen panelen
  • ademend
  • roestvrij: bevat geen metaal

Ecolor Extra

De Ecolor Extra-golfplaat is de meest bedrijfszekere dakbedekking op het vlak van van sneeuw- en regendichtheid en daarom ideaal geschikt voor zowel lange als lage dakhellingen. Net zoals de Ecolor-golfplaat is de Ecolor Extra-golfplaat roestvrij, ademend en geluidsdempend.

Ecolor2
Ecolor1

10 jaar garantie

Omdat je langdurig moet kunnen genieten van de kwaliteit van je dak, geldt voor alle Eternit-golfplaten een garantieperiode van 10 jaar.

In samenwerking met Eternit by Etex

Van Hulle Bouwmaterialen Etex golfplaten

Graag ons advies over de juiste golfplaten voor jouw project?

Stuur ons een berichtje of kom langs in onze bouwhandel en we helpen je met plezier bij het selecteren van de geschikte materialen.

Neem contact op