Veelzijdige dakvensters voor elk renovatieproject

Hoewel dakramen een kleine ingreep lijken, kan de introductie van daglicht een ruimte helemaal transformeren. Wil je je zolder bewoonbaar maken of zijn je oude dakramen aan vervanging toe? In onze bouwhandel vind je voor elk project een oplossing. Al onze dakvensters hebben een ventilerende en isolerende werking, en zijn zonder veel gedoe te plaatsen.

Dakramen

Tuimeldakramen

Klassieke dakramen zoals we die allemaal kennen, kunnen kantelen tot 180°. Deze ramen zijn de meest budgetvriendelijke optie voor zolderrenovaties. Je opent ze manueel met een handgreep of via automatische bediening vanop afstand. Afhankelijk van de stijl zijn onze tuimeldakramen te monteren bij dakhellingen tot 70° of 90°.

Uitzetbare tuimeldakramen

Met uitzetbare dakramen ga je voor optimale ruimtewinst. Deze ramen kunnen naast het klassiek tuimelen ook volledig naar buiten toe geopend worden. Met één handgreep tuimelt de vleugel naar 35° of 45°. Voor een comfortabele bediening bevindt de schuifschakelaar zich in het onderste deel van het raamkader. Onze uitzetbare dakramen zijn geschikt voor dakhellingen van 15° tot 55° en verkrijgbaar in grote afmetingen voor nog meer lichtinval.

Dakvenster FPW V pre Select MAX
Platdakvenster DEF 2

Platdakramen

Platdakramen, vlak of met koepel, zijn een slim alternatief voor ingesloten woningen die zijlings weinig daglicht binnenkrijgen. Bovendien creëert de lichtinval van bovenaf een zacht en natuurlijk effect, zonder vervelende zonnestralen die schuin in je gezicht schijnen. Voor al onze platdakvensters voorzien we de mogelijkheid om automatische bediening te integreren. Zo zijn ze makkelijk aan te sluiten op domotica en bestuur je moeiteloos al je elektrische ramen en andere apparaten tegelijk.

Dakvenster FPW V pre Select MAX 2

Hou het fris met aangepaste zonwering

Ervoor zorgen dat je ruimte beschermd is tegen hitte en onaangename zonnestralen? Van Hulle Bouwservice heeft een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenzonweringen, in zowel doorzichtige als verduisterende materialen. Het design stem je eenvoudig af op je interieur!

Je kiest voor de beste dakvensterfabrikanten

Logo fakro
Logo velux
Skylux logo

Weten welk dakraam best past in jouw ruimte?

Twijfel je over het beste dakvenstertype voor jouw project? Stuur ons een berichtje of kom langs in onze bouwhandel en we helpen je graag verder met je vragen.

Stel ons jouw vragen