Metalen profielen voor een ijzersterke montage

Gipsplaten zijn zo stevig als de constructie waarop ze geplaatst worden. Met behulp van metalen profielen maak je je voorzetwanden, scheidingswanden en verlaagde plafonds extra stevig. Dankzij onze profielen met eenvoudige bevestigingsmethode is de plaatsing bovendien in een, twee, drie gefixt.

Wand en plafondprofielen2

Profielen voor elke toepassing

Er bestaan heel veel variëteiten in profielen voor het aanbrengen van gipsplaten, maar de kans is klein dat je bij ons niet vindt wat je zoekt. We beschikken over het volledige gamma metalen profielen van zowel Gyproc als Knauf, gaande van U- en hoekprofielen tot profielen voor de montage van gebogen wanden. Alle profielen worden vervaardigd volgens de strengste criteria en vooropgestelde normen.

Optimale geluidsisolatie met Metal Stud® SoundBloc®

Specifiek op zoek naar akoestische metalen profielen? Ook dat hebben we in huis! De verticale profielen van Metal Stud® SoundBloc® worden gebruikt in combinatie met Gyproc SoundBloc® platen. De speciale Σ-vorm van het profiel optimaliseert de luchtgeluidsisolatie van het SoundBloc®-wandsysteem.

Akoestiche profielen
Wand en plafondprofielen1

Maak gebruik van onze plaatsingsdienst

Wist je dat je bij Van Hulle Bouwservice ook terecht kan voor de plaatsing van gipsplaten? Zo'n 50 medewerkers staan dagelijks paraat voor een professionele afwerking van jouw droogbouwproject. We plaatsen niet alleen plafonds en wanden maar ontfermen ons ook over schilder- en pleisterwerken.

Van Hulle Bouwservice is verdeler van

Logo gyproc
Logo knauf

De beste profielen voor jouw project?

Contacteer ons gerust voor een afspraak in onze bouwhandel en we gaan samen op zoek naar het geschikte materiaal.

Maak een afspraak