Bevestigingsmaterialen voor gipswanden en -plafonds

De plaatsing van gipswanden en -plafonds vergt specifiek bevestigingsmateriaal. Schroef je platen stevig vast met onze professionele gipsplaatschroeven, schroefkoppelingen en gipspluggen.

Schroeven en pluggen3

Zelfborende gipsplaatschroeven

Om gipsplaten te bevestigen op een houten of metalen onderstructuur heb je uiteraard schroeven nodig. Van Hulle Bouwservice beschikt over een uitgebreid gamma aan gipsplaatschroeven die zelfborend zijn. Daarnaast helpen schroefkoppelingen om de schroeven precies op de juiste diepte vast te schroeven zonder de gipsplaat te beschadigen.

Gipsplaatpluggen voor montage

Wil je iets ophangen aan een gipswand of gipsplafond? Dat kan makkelijk en veilig met gipsplaatpluggen, die zich vasthaken achter de platen. Er bestaan verschillende soorten gipsplaatpluggen, van standaard pluggen en hollewandpluggen tot pluggen voor licht gebruik zoals het ophangen van kaders of spiegels, alsook voor zware belasting zoals zwevende wandkastjes. We begeleiden je in onze bouwhandel graag doorheen ons aanbod.

Schroeven en pluggen4
Shutterstock 1350385421

Maak gebruik van onze plaatsingsdienst

Wist je dat je bij Van Hulle Bouwservice ook terecht kan voor de plaatsing van gipsplaten? Zo'n 50 medewerkers staan dagelijks paraat voor een professionele afwerking van jouw droogbouwproject. We plaatsen niet alleen plafonds en wanden maar ontfermen ons ook over schilder- en pleisterwerken.

Schroeven, pluggen of andere ijzerwaren nodig?

Maak een afspraak in onze bouwhandel en we tonen je met plezier welke materialen geschikt zijn voor jouw project.

Maak een afspraak