Afb 2

Van Hulle Bouwservice op stap met hun Mivalti-vrienden

Naar aanleiding van het 80-jarig bestaan van Van Hulle Bouwservice organiseerden we op zondag 10 maart een onvergetelijke dag met onze Mivalti-vrienden in het Jan-Breydelstadion. Hier namen ze het op in een spannende wedstrijd tegen de G-ploeg van Club Brugge, ze verloren met 4-2, maar toch werden ze de helden van de dag!

Op zondag 10 maart hebben Van Hulle Bouwservice en Dumobil de handen ineengeslagen om een buitengewone dag te organiseren voor de vrienden van Mivaliti. Het was een dag doordrenkt met warmte, gastvrijheid, opwindende activiteiten en hartverwarmende momenten die nog lang in onze herinneringen zullen blijven.

De dag begon met een hartelijk welkom van de Club Foundation, waarbij onze gasten werden getrakteerd op een exclusieve rondleiding door het stadion. Het hoogtepunt van deze tour was ongetwijfeld de mogelijkheid om de Gouden Schoen van Simon Mignolet te bewonderen en een foto te maken op de spelersbank, waardoor de dag meteen een magische start kreeg.

Vervolgens werden we vergezeld door maar liefst tweehonderd supporters terwijl we onze spelers van Mivaliti aanmoedigden tijdens hun wedstrijd tegen het Club-Brugge Foundation Team. De aftrap werd gegeven door niemand minder dan Vincent Mannaert.

Na de opwindende wedstrijd was het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijk frietje van De Frietpost, waarbij de sfeer van saamhorigheid en plezier alleen maar toenam.

De dag werd afgesloten met een hoogtepunt voor een groep van 160 bewoners en familieleden, die samen de hoofdmatch van Club Brugge bekeken.

"Een dag waar we als Dulle Van Hulles alleen maar positieve gevoelens aan overhouden."

Download

Voor de zestien voetballers van het centrum voor personen met een beperking, Mivaliti, was deze dag werkelijk een onvergetelijke ervaring. Hun ontmoeting met het Club Brugge Foundation Team en de kans om in het stadion te spelen zullen voor altijd gekoesterd worden als herinneringen aan een dag vol heldendom en vreugde.