Van Hulle Bouwservice Uitreiking Fe Ma award
14/02/2023

Van Hulle Bouwservice uitgeroepen tot beste bouwmaterialenhandelaar van Vlaanderen!

We zijn trots om aan te kondigen dat we met Van Hulle Bouwservice door de vakvereniging FeMa Feproma werden verkozen tot Beste Bouwmaterialenhandelaar van Vlaanderen. Deze award is een mooie beloning voor de dagelijkse inzet van onze mensen en een erkenning voor ons streven naar een hoogstaande service.

Op donderdag 9 februari werden de Fema Feproma Awards uitgereikt. FeMa is de Belgische beroepsvereniging voor professionele handelaren in bouwmaterialen en telt ongeveer 250 leden. Feproma verenigt dan weer alle belangrijke Belgische bouwmateriaalproducenten. Onder het toeziend oog van 180 aanwezigen, begeleid door RTBF-journalist Christophe Deborsu, werd Van Hulle Bouwservice gekroond tot de beste Nederlandstalige bouwmaterialenhandelaar.

Beloning voor inzet en service

"Al onze Dulle Van Hulles zijn heel fier en blij dat we deze prachtige prijs hebben binnengehaald”, vertelt Stefaan Van Hulle. “Het is een mooie beloning voor de dagelijkse inzet van onze mensen en een erkenning voor ons streven naar een hoogstaande service.”

"Een mooie beloning voor de dagelijkse inzet van onze mensen en een erkenning voor ons streven naar een hoogstaande service."

Persbericht Van Hulle Bouwservice Stefaan Van Hulle en Fanny Galle

Respect, loyaliteit en correct handelen voorop

Kandidaten voor de FeMa-verkiezing moeten zo goed mogelijk voldoen aan de vereisten van het FeMa-charter: respect hebben voor elkaar en elkaars inspanningen, steun bieden tijdens campagnes, kwaliteit garanderen, problemen helpen oplossen, correct handelen, loyaal zijn en nog vele andere.

"Elke Dulle Van Hulle draagt het FeMa-charter hoog in het vaandel. Deze ligt immers sterk in lijn met onze eigen bedrijfswaarden, waarbij het op het volgende neerkomt: dankzij onze voortdurende focus op een goeie interne organisatie, kunnen we in een fijne verstandhouding doen wat we beloven", aldus Stefaan Van Hulle.